dilluns, 7 de juliol del 2008

Desconnecta de Tele 5 i els seus anunciants


El manifiesto (Manifiesto en Defensa del Castellano) presentat i impulsat pel diari El Mundo i diversos personatges destacats pels seus atacs al català, que ara compta també amb el suport explícit de la cadena televisiva Tele 5, no és, sinó, una nova mostra més del caràcter agressiu i essencialista del nacionalisme espanyol.
Cal ser conscients que els seus impulsors fan la feina bruta del projecte suposadament modernitzador encapçalat pel PSOE, el caràcter veritable del qual hem pogut comprovar el darrer cap de setmana. El vandalisme, el xovinisme i la xenofòbia dels seguidors de la selecció espanyola de futbol és un avís de què pot passar si aquest projecte acaba triomfant al nostre país.
No paga la pena ni tan sols perdre el temps argumentant contra un text el rerafons ideològic del qual és el darwinisme social (la supremacia d'unes persones sobre les altres, per raons socials, culturals, ètniques, en aquest cas la supremacia de la llengua espanyola sobre la catalana, la basca o la gallega).
Ans al contrari, aquest manifest ens hauria d'obrir els ulls definitivament per veure la necessitat urgent de desconnectar per sempre amb la moderna tenebror que és Espanya. Cal que ens deixem de pedagogies i regenacionismes inútils amb els qui només pretenen perpetuar la dominació espanyola d'una manera o altra. Cal, doncs, que deixem de discutir amb aquells que només tenen la força de les armes com a argument, tal i com han exposat reiteradament.
Per contra, les catalanes i els catalans hem de començar a actuar. Una bona manera seria DESCONNECTAR de Tele 5 i deixar de comprar els productes que s'hi anuncien preferentment.
Des de Llibertat.cat es proposa enviar cartes tant a Tele 5 com als seus anunciants per anunciar-los que deixarem de consumir els seus productes.
Font: llibertat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada