dilluns, 7 de juliol del 2008

Contemplaccio al Mas Blanc: aturar la MAT per avançar en una nova energia‏

A partir del 3 de juliol, dos cops al dia, a 3/4 de 8 del matí i del vespre, ens apleguem a fer mitja hora de silenci a la base de la torre 38 de la MAT (Molt Alta Tensió de 400.000 v), a menys de 100 mt de les ermites del Mas Blanc.
Red Eléctrica Española ha previst construir 4 torres de la MAT molt a prop del Mas Blanc. Ja han fet les bases de 3 torres, de 4 pilones, i aquesta setmana estan muntant una de les torres de 45 mt d'alçada (la 37).
Hem començat a habitar l'espai de la base de la torre: una planta amb flors al mig.. centre d'un mandala participatiu de flors, plantes.. uns troncs com a seients en cercle.. un parell de tendals damunt dues pilones.. amb unes cadires..
Ens convoquem i us convidem a anar-hi tenint una presència creixent el més permanent possible per mostrar la nostra voluntat d'aturar la MAT, com a mitjà per plantejar-nos la necessitat d'una nova cultura de l'energia sostenible, renovable, distribuïda.. i evitar que el Mas Blanc quedi malmès per fer-hi el que s'hi ha fet fins ara i el que s'hagi de fer en el futur.
La presència cerca ser una mesura dissuasòria per evitar que construeixin la torre i guanyar temps per eixamplar la presa de consciència ciutadana sobre que la MAT no és necessària en el marc de construir una nova cultura de l'energia que ha de contribuir a aturar el canvi climàtic i ha de donar resposta intel·ligent a l'exhauriment - encariment del petroli... i a la nuclearització!Per tenir més informació sobre el sentit d'aquesta contemplacció o de com prendre-hi part adreceu-vos a:
93 8442467 info@masblanc.cat novaculturaenergia@gmail.com Per conèixer millor que és la línia de la MAT http://www.nomat.org/ http://www.no-mat.org/

Mas Blanc. Carretera C1413b Km 10 entre Centelles i Sant Feliu de Codines

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada