dissabte, 14 de gener del 2012

Carbó per als dolents

Un any més l'assemblea de Maulets Osona en aproximar-se aquestes dates castiguem aquells individus o institucions que es porten malament durant tot l'any. Per mostrar el rebuig a tots/es aquells/es qui actuen en contra dels interessos del nostre poble dins de la nostra comarca, la nostra assemblea els hi reparteix carbó:

-Carbó per a l'Ajuntament de Vic per omplir-se la boca amb discursos independentistes, mostrant una imatge d'avenç i progrés en l'alliberament del nostre territori, no obstant, darrera aquesta màscara de la Catalunya optimista, la repressió que pateix la lluita de carrer continua essent constant, amb múltiples identificacions i amb un control permanent del jovent que lluita als carrers de la nostra ciutat.

-Més carbó per a l'Ajuntament de Vic per tancar un centre totalment auto-gestionat on el jovent trobava un espai constructiu cultural i d'oci, obert a tota mena de públic per poder-se recrear, buscant una alternativa a locals privats, i fins i tot tirar endavant alguns projectes.




-Més carbó encara pel nostre ajuntament per posicionar-se en contra dels encausats pel cas del desnonament, votant en contra de donar-els-hi suport de cara a un judici totalment desproporcionat i atemptant contra la llibertat d'expressió. Vulnerant el dret a l'habitatge, impedint que la gent surti al carrer per protestar, per reclamar un habitatge digne per als qui més ho necessiten, per preguntar-se com és que hi hagi persones vivint als nostres carrers quan a la comarca d'Osona hi ha al voltant de 17.000 pisos buits.


-Carbó per a les entitats bancàries per continuar especulant i estrangulant l'economia de les capes mitges i baixes. Per ser els únics que no renuncien a cap privilegi mentre la resta del poble pateix les conseqüències d'una crisi provocada per aquests. Per deixar la gent a la ruïna, sense estalvis, sense casa i sense res.

-Carbó per a tots els ignorants que han donat el vot a una força antidemocràtica que amaga un passat franquista sota una màscara demagògica de xenofòbia, racisme i fanatisme religiós que atempta contra les llibertats més bàsiques de la humanitat.


-I també carbó per a tots aquells individus que mostren indiferència davant qualsevol d'aquests atacs capitalistes, conservadors i espanyolistes.

Osona, Països Catalans, 5/1/2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada