divendres, 16 de maig del 2008

Es reprèn la lluita contra els judicis per la crema de fotos del rei








A pocs dies de la repetició del judici contra en Jaume Roure i l'Enric Stern, dinou persones més continuen imputades en aquest cas.

Dissabte 17, 18'00
Plaça de l'Oli (Girona)
Acte públic a Girona

Per exigir l'arxiu immediat de les causes contra els activistes que van cremar les fotografies dels reis

En les darreres setmanes, setze d'elles, que han estat processades a l'Audiència Nacional espanyola per la crema solidària del 22 de setembre, han patit embargaments en nòmines, comptes corrents i béns per valor de 5.000 euros. Una mesura cautelar i del tot excepcional, sobre la qual cap institució pública encara no s'hi ha pronunciat.

Per altra banda, a un menor que fou denunciat per la Policia Municipal de Figueres també acusat d'Injúries a la Corona, darrerament li ha estat notificat que el seu expedient era enviat a la Fiscalia de Menors del tribunal especial de Madrid per tal de ser processat.

Les diligències de tots aquests casos continuen endavant, i per tant la campanya de solidaritat no s'atura. Aprofitant l'ocasió del 'Girona Temps de Flors', en què la ciutat s'omple de visitants, la campanya sortirà al carrer per tal de fer arribar a tothom les últimes dades sobre els casos

Dissabte 17, 18'00
Plaça de l'Oli (Girona)
Acte públic a Girona
Per exigir l'arxiu immediat de les causes contra els activistes que van cremar les fotografies dels reis

Amb les intervencions d'en Benet Salellas, advocat; d'en Jordi Ribot, fotògraf coaccionat per l'Audiència Nacional en aquest cas i de la Nuri Brugada, portaveu dels imputats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada