dimecres, 18 de gener del 2017

Trobada Juvenil d'Osona 2017

El proper dissabte 28 de gener, a l'Ateneu Popular Collsacabra de l'Esquirol, se celebrarà la Trobada Juvenil d'Osona 2017.

La Trobada Juvenil d’Osona ha estat impulsada des de les diverses organitzacions juvenils i estudiantils de l’Esquerra Independentista de la comarca d’Osona amb l’objectiu de generar espais de posada en comú i de debat sobre diferents realitats i problemàtiques de les joves osonenques. 

Com a joves, patim encara més els efectes del capitalisme i el patriarcat que ens oprimeixen: precarietat laboral extrema, un poder adult que ens infantilitza i ens invisibilitza, impossibilitat d’emancipar-nos i tenir accés a un habitatge digne, elitització del sistema educatiu, violència masclista, un futur gens saludable en un planeta cada cop més deteriorat, un model d’oci consumista al qual ens veiem abocades… A més, als Països Catalans som objecte de continus atacs dels Estats espanyol i francès contra els nostres trets culturals i lingüístics i alhora en defensa del poder establert. El jovent tenim un paper clau per exercir la desobediència en el procés d’alliberament com a poble, així com a classe treballadora i com a gènere. 

Durant la Trobada es duran a terme una sèrie de debats i dinàmiques orientades a crear teixit i contribuir a organitzar i enfortir el Moviment Juvenil a Osona, tot connectant entre els col·lectius i les joves de la comarca que compartim la pràctica assembleària. 

Així doncs, si ets jove, d’Osona i tens ganes que canviem les coses juntes, no dubtis a inscriure’t a la Trobada Juvenil d’Osona 2017! 

Creiem en la formació i la cohesió de les militants com a bases per a una bona organització!

Podeu trobar tota la informació de la Trobada a trobadajuvenilosona.wordpress.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada