diumenge, 17 de maig del 2009

Torna l'Esclat, el concurs de grups joves dels Països Catalans


Emmarcat en l'edició d'enguany del Rebrot, l'Aplec de Joves dels Països Catalans (16, 17, 18 i 19 de juliol a Berga, el Berguedà) torna l'Esclat, el concurs de grups de música joves organitzat per Maulets.

Com funciona el concurs?


L'edició de l'Esclat del 2009 es realitzarà a traves de la xarxa. A través del web del Rebrot, es podran escoltar les cançons dels grups i consultar la breu explicació de cada participant. Així, tots els visitants que ho desitgin podran escollir el grup que més els agradi.

Quin premi ofereix l'ESCLAT?


Entre tots els grups participants s’escollirà el grup guanyador. El 25 de juny de 2009 es tancaran les votacions. El premi per al primer classificat serà obrir el concert de dissabte 18 de juliol de 2009 a Berga. El segon classificat tocarà durant el concert del divendres 17 de juliol. D'aquesta manera els grups guanyadors podran compartir escenari amb grups de renom per tal de donar-se a conèixer.


Quins requisits s'han de complir?


-La llengua habitual en les cançons del grup, i en especial de la cançó que es presenta a concurs, ha de ser la llengua catalana.

-No tenir cap disc editat. Les maquetes no compten.

-La cançó presentada no pot estar registrada a la SGAE. L'Esclat és un concurs que difon les cançons sota llicència Creative Commons, no Copyright. Per això caldrà un document, que la mateixa organització us facilitarà, acceptant les condicions del concurs i declarant sota responsabilitat de la persona signant que la cançó no està registrada a la SGAE.

-Cal que la cançó sigui pròpia del grup, no es poden presentar versions.


Què cal fer per participar-hi?


Enviar un correu electrònic a rebrot@maulets.org amb les dades del grup, la cançó i una persona de contacte. L'organització us farà arribar un document que haureu de signar i fer arribar, juntament amb la cançó enregistrada en un CD, a l'adreça postal que us enviarem.

Per qualsevol dubte dirigiu-vos al correu rebrot@maulets.orgLa data límit per la inscripció és el 30 de maig de 2009


Maulets, el jovent independentista revolucionari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada