divendres, 19 de setembre del 2008

La CUP posa un autobús gratuït per la nit del dissabte de MMVV.


Tal com ja va anunciar en roda de premsa fa unes setmanes, la CUP posa a disposició de tothom un autobús de línia que circularà per tota la ciutat durant la nit del dissabte. Aquest servei serà pagat amb els diners corresponents als sous dels dos regidors que la CUP té a Vic.
Durant la passada campanya electoral, la CUP es va comprometre a destinar els sous dels seus regidors a projectes i campanyes d’interès social, cultural o general; fins ara, amb aquests sous s’ha col·laborat en diferents projectes com la campanya d’Osona contra el càncer per la compra d’un mamògraf digital, la Llar Juvenil, la Campanya del barri del Remei per aconseguir ser el barri amb més senyeres...
L’autobús, amb el lema ‘Vine amb nosaltres, deixa aparcat el cotxe i els punts’ sortirà a les 9 del vespre de l’estació d’autobusos i anirà fent una ruta per tota la ciutat, arribant a pràcticament tots els barris de Vic, inclosos La Guixa, la Serra-de-Sanferm o la Plaça d’Osona i a tots els escenaris del mercat. El servei serà disponible fins a les 5 de la matinada.

Podeu veure la ruta i les parades clicant AQUÍ .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada