dilluns, 11 d’agost del 2008

OKUPEM LA TORRE 95/19. ESPAI aniMAT

El passat dijous 7 d'agost es va fer l'acte simbòlic de l'ocupació de l'espai ANIMAT a la torre 95/19 de la MAT.
Membres de la Plataforma NO A LA MAT d'Osona han ocupat simbòlicament aquest espai com a protesta per la construcció de la MAT.
En aquest espai s'hi han col·locat taules cadires i una tenda per si algú i vol fer una becaina.
A partir d'ara procurarem sempre que sigui possible una presència mes o menys diària per donar a conèixer les nostres reivindicacions.
El diumenge dia 10 d'Agost es va fer la inauguració oficial amb un berenar sopar i posteriorment es va llegir el manifest. D'aquesta manera es va donar per inaugurat aquest nou espai lúdic i ANIMAT per fer-hi tot tipus d'activitats.


Crònica de l'ocupació :
Al cap de pocs minuts han arribat els guardes jurats de REE, i ens han convidat a marxar, cosa que no em fet, ens han informat que avisarien el mossos i efectivament al cap de 1/2 hora han arribat varies dotacions dels mossos que molt amablement ens han identificat i apuntat les matricules dels vehicles.
Els hem dit que tot i que pensàvem marxar la paradeta no la trauríem perquè i tenim feina altres dies, i així em quedat.
Hi agut algun petit estira i arronsa però sense importància tot i que el propietari de la finca estava força emprenyat amb REE. el seus "
compixes"
Probablement haurem de muntar la paradeta més d'un cop , doncs dubto que els guardes jurats ens la respectin. Els que vingueu diumenge hi podeu portar tot tipus d'estris per estar-hi més còmodes.
Us envio un plànol per arribar-hi. Es com si entressis a l'eix direcció BCN, però s'ha de trencar immediatament a l'esquerra direcció una casa i seguir pel lateral uns 500 mts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada