dimecres, 16 d’abril del 2008

El decreixement ja ha arribat!


Posem en Marxa el decreixement perquè és Temps de Re-voltes, perquè és necessari construir una altra manera de viure, i perquè per fer-ho, cal conèixer com vivim i cap a on porta el model de vida que ens estan venent. És hora de començar una Marxa respectuosa amb la natura, que recorri, visiti, intercanvii i creii amb totes aquelles organitzacions locals de cada territori. És hora d'alliberar-nos del poder del sistema dominant, d'organitzar la insubmissió, de reagrupar-nos, de prioritzar les alternatives, i d'interconnectar-les unes amb les altres. És hora de deixar de treballar per l'economia de creixement i dedicar-nos a practicar el decreixement.
Aquests i molts altres temes són els que s'han tractat aquest passat dilluns i dimarts en l'aturada de la marxa del decreixement a Vic. Els actes del dilluns 14 van tenir lloc a La Central. Les activitats van començar a les 19:00h. amb una xerrada sobre la crisi energètica i el sistema financer. Tot seguit es procedí a un passi de video amb la projecció de "Money as debt" (el diner és deute).
La Torratxa va ser la seu dels actes del dimarts. Tot començà a les 18:00h. amb una xerrada d'introducció al decreixement, una mica més tard de les 19:00h. es van iniciar els tallers i per concloure a les 21:30h, sopar amb productes ecològics de la cooperativa la calendula

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada