dijous, 8 de maig del 2008

Les mostres de solidaritat amb en Franki no s'aturen

Comunicat de maulets publicat a osona comarca:

Llibertat pel Franki! Prou empresonaments polítics
El sistema politicojudicial espanyol ens torna a colpejar, i aquesta vegada tot el pes del seu sistema repressiu cau sobre un company de Terrassa, el Franki, acusat d'estripar una bandera imposada com és la rojigualda espanyola. Davant de l'empresonament de Francesc Argemí, Franki, des de Maulets, el Jovent Independentista i Revolucionari, volem manifestar.Tota la nostra solidaritat i suport al company, que és només la víctima política d'un sistema que es veu amenaçat i colpeja aquells qui menys poden defensar-se.Que es tracta d'un empresonament irregular, ja que ni els seus advocats han estat avisats ni existia una citació prèvia. Amb l'agreujant que en Franki mai no s'ha saltat cap dels tràmits judicials que li ha imposat la justícia espanyola.Que els motius d'aquest empresonament sorpresa han estat el de provocar el desconcert en el seu entorn i en la resposta i la defensa que s'estava preparant.Entenem que una condemna a dos anys i set mesos de presó per estripar una bandera mostra el tarannà profundament antidemocràtic de l'Estat espanyol i de les seues institucions.Tot i que el Departament d'Interior de la Generalitat del Principat, dirigit per l'ecosocialista Joan Saura intenti silenciar aquest cas, cal que donem a conèixer la situació d'en Franki per fer entendre a tothom la naturalesa de l'Estat espanyol: la persecució de qualsevol veu discordant i l'aixafament dels pobles en lluita. Al Franki no l'han tancat sols per haver estripat una bandera espanyola; l'empresonen per ser un jove compromés amb les lluites del seu poble, de Terrassa i dels Països Catalans. Quan empresonen en Franki estan intentant empresonar totes les veus dissidents amb el seu estat espanyol i el seu sistema capitalista i policial. Però no podran fer-nos callar. I cal que la resposta siga clara i contundent: no volem més empresonaments polítics, i exigim la posada en llibertat immediata del Franki. Des de Maulets animem tothom a participar en les mobilitzacions que es convocaran en solidaritat amb el company empresonat, com les concentracions que es durant a terme el primer dilluns de cada mes a la Plaça del Pes de Vic a les 8 del vespre. Ara més que mai: contra la seva repressió, la nostra solidaritat!Llibertat Franki de Terrassa!

Comunicat del Centre Social Autogestionat la Torratxa:

Llibertat Francesc Argemí (Franki)
El sistema politico-judicial espanyol torna a colpejar els moviments socials, i aquesta vegada contra un company de Terrassa, en Franki, acusat i condemnat per ultratge a la bandera espanyola. Davant de l’empresonament al Centre Penitenciari Can Brians 2 de Francesc Argemí, Franki, des del Centre Social Autogestionat de Vic La Torratxa volem mostrar tota la nostra solidaritat i suport al company.
Al Franki no l’han tancat sols per haver estripat una bandera espanyola; l’empresonen per ser un jove compromés amb els moviments socials de Terrassa. Quan empresonen en Franki estan intentant empresonar totes les veus dissidents amb el sistema establert.
Es tracta d’un empresonament irregular, ja que ni els seus advocats han estat avisats ni existia una citació prèvia. Amb l’agreujant que en Franki mai no s’ha saltat cap dels tràmits judicials que li ha imposat la justícia espanyola. Pensem que una condemna a dos anys i set mesos de presó per estripar una bandera mostra el tarannà profundament antidemocràtic de l’Estat espanyol i de les seves institucions. Tot i que des de la Generalitat i els mitjans de comunicación de masses s’intenta silenciar aquest cas, cal que donem a conèixer la situació d’en Franki per fer entendre a tothom la naturalesa del sistema político-jurídic espanyol. Cal que la resposta siga clara i contundent: no volem més empresonaments polítics, i exigim la posada en llibertat immediata d’en Franki. Des del CSA La Torratxa animem a tots els joves de Vic i comarca a participar en les mobilitzacions que es convocaran properament en solidaritat amb el company empresonat. Qui sembra la misèria, recull la ràbia!!!
Ràbia, ràbia, ràbia!!
CSA La Torratxa Vic, 6 de maig de 2008

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada