dimecres, 1 d’octubre del 2008

ES BUSCA CAP DE TURC. TOTS CONTRA LA M.A.T.


El proper divendres 3 d’octubre un membre de la Plataforma NO a la MAT i de Maulets Osona està citat a declarar al jujtat d'instrucció número 1 de Vic, acusat d'uns suposats danys a les obres de la MAT.
Continuem denunciant la lentitud de la justícia respecte a un projecte de molt dubtosa legalitat, per la seva mancança d’estudi d’impacte ambiental, per el frau de llei en la tramitació d’un projecte fragmentat quan es un projecte unitari de caràcter transfronterer i l’evident atac contra el nostre territori la nostra cultura, la nostra economia i la salut del nostre poble.
Tot i les milers d’al·legacions presentades i les denuncies al Tribunal Suprem veiem que sense encara obtenir cap resposta, tenim la comarca d’Osona sembrada per immenses torres de ferro.
En canvi, no tenen cap mena d’escrúpols alhora de criminalitzar el moviment per la defensa del territori. I en aquest cas, la justícia va a una velocitat molt diferent, des del juliol, dos membres de la plataforma contra la MAT han estat citats a declarar ja (primer en Nil i ara en Xevi) sota acusacions de dubtosa veracitat i probitat.
Denunciem també la clara aposta de l’Estat espanyol i la Generalitat pels interessos d’una empresa privada com REE posant al seu servei el seu aparell politic, economic, jurídic i repressiu.
Es per això que convoquem el proper dijous a les 8 del vespre a una concentració a la Plaça del Pes de Vic en la que hi haurà diversos parlaments de suport a les persones encausades i de denúncia de la MAT.
Alhora, convoquem també a una concentració de suport davant el jutjat d'instrucció número 1 de Vic en suport a en Xevi, que hi serà declarant. Un cop finalitzada la declaració es realitzarà una roda de premsa per aclarir totes les qüestions judicials entorn el cas.

PLATAFORMA NO A LA MAT
MAULETS OSONA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada