dilluns, 21 de novembre del 2016

[Vic] Xerrada-debat sobre la lluita juvenil a Vic

El proper dissabte 26 de novembre, l'assemblea d'ARRAN Vic organitzem una xerrada-debat sobre la lluita juvenil a la ciutat. Per una banda, a l'acte hi participaran Maria Rovira, regidora de la CUP-Capgirem Barcelona i exmilitant de l'Assemblea de Joves de l'Eixample Nord i ARRAN Sagrada Família; i Nil Cardona, exmilitant de Maulets Osona, que explicaran la seva experiència com a joves organitzades. A continuació presentarem el projecte actual d'ARRAN i, tot seguit, tothom qui vulgui podrà participar i debatre sobre el paper del jovent en la construcció d'uns Països Catalans socialistes i feministes.

Des d'ARRAN Vic convidem a tota la gent jove amb ganes de canviar les coses a venir a l'acte per compartir les seves idees i inquietuds. 

La xerrada-debat tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre a La Central (plaça de Vicenç Albert Ballester, al costat de la carretera de Manlleu). Després hi haurà sopar de pintxos. 

També aprofitem per dir que ens alegrem molt de l'ampli seguiment dels actes de la jornada de lluita que els nuclis del SEPC d'Osona van fer el passat 17 de novembre a l'Institut de Vic. 

Juntes ho podem tot!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada