dilluns, 31 de maig del 2010

POLICIA MUNICIPAL, O POLICIA POLÍTICA?

Fa anys que denunciem la persecució política que practica la Guàrdia Urbana de Vic, envers els col·lectius que no combreguem amb el pensament de CiU, ERC i PSC a la nostra ciutat. Però després del que considerem fets molt greus, i dignes de l’època Franquista, des de Maulets Osona ens veiem obligats a denunciar públicament les contínues i injustificades identificacions, dels nostres militants, pel sol fet de ser independentistes i lluitar per l’Alliberament nacional i social dels Països Catalans.

Davant dels fets ocorreguts el passat dimarts dia 11 de maig a la plaça major de Vic, on 2 agents de paisà, van intentar identificar i fer desistir d’encartellar en favor de les víctimes del franquisme, a 5 militants de la nostra assemblea. Així com els fets del dissabte dia 15 de maig on 3 militants de la nostra assemblea, varen ser identificats i interrogats il·legalment en ple carrer de la Soledat de Vic, pel sol fet de transportar una pancarta que deia "Visca la terra mori el mal govern!".

Ens dirigim a l’Alcalde de Vic, Josep Ma. Vila d’abadal, així com al regidor de Governació Josep Rafús, i els acusem de Botiflers al servei d’Espanya i de treballar en contra de la lluita d’Alliberament nacional del poble català. Així com també els seus socis de govern ERC i PSC, que amb el seu silenci son còmplices d’aquesta política repressiva.

Anunciem mobilitzacions i respostes al carrer, i aquesta vegada anirem fins al final!

Volem deixar molt i molt clar, que aquestes accions repressives no ens fan retrocedir i que reafirmen el nostre compromís en el treball diari en favor d’un projecte social i nacional que emancipi el nostre poble, i que buscarem les aliances necessàries per fer que l’equip de govern de Vic rectifiqui públicament, i aturi les ordres de persecució envers les joves que combaten l’espanyolisme, el racisme, i la impunitat policial a la nostra ciutat!

La pregunta que ens fem és:

POLICIA MUNICIPAL, O POLICIA POLÍTICA AL SERVEI DELS BOTIFLERS?

Visca el Jovent INDEPENDENTISTA!



Visca el Jovent que lluita!

El combat maulet continua!

Ni un pas enrere!

Osona, Països Catalans. Maig 2010

2 comentaris:

  1. heu rebut el tema exposat sobre protecció de dades?

    ResponElimina
  2. Val ja veig que no.
    Ahir vaig exposar el tema de la protecció de dades personals que té la policia, per posar en qüestió de com un politic de Vic té les identificacions dels Mossos fetes a Mataró o a qualsevol indret.
    La pregunta és, un regidor pot tenir a la seva disposició les dades que la policia ha obtingut en una identificació per utilitzar-les en qualsevol moment?
    Els Mossos poden facilitar les dades d'una persona que no ha fet res, simplement ha estat identificada i donar-les a un Regidor per qüestions politiques?
    Noooooooooooo
    N'hi ha una llei de protecció de dades persones que no estan a l'abast de qualsevol i menys per un polític.
    ADEU COMPANYS

    ResponElimina