dimecres, 20 de gener del 2010

La Torratxa necessita un cop de mà.


Comunicat del CSA la Torratxa


Des del Centre Social La Torratxa volem expressar la nostra indignació davant els fets ocorreguts aquest diumenge passat, quan una colla de vàndals van entrar al local i el van destrossar totalment sense motius aparents. Val a dir que aquest no ha estat el primer cop que entren, ja que el llarg dels últims mesos han entrat una desena de vegades per robar-nos tot el material que ens permet treballar amb el projecte (ordinadors, mòdems, equips de so, altaveus, cafeteres, cables elèctrics, instal·lació audiovisual...). De tota manera des del CSA La Torratxa hem seguit treballant per tirar endavant d’altres projectes i activitats.
Val a dir que després de tots aquests actes de violència La Torratxa no s’acaba, és més, encara tenim més força per lluitar i seguir endavant. Ara és un bon moment perquè tots els que creiem en el projecte ens unim i fem força per seguir creant i potenciant aquest espai.
Hem d’agrair també les mostres de suport que estem rebent i que encara enforteixen més aquest sentiment d’ànims per tornar-nos-hi a posar. Moltes gràcies a tots i totes.
Al llarg d’aquest cap de setmana organitzem unes jornades de treball per tal de rentar-li la cara a La Torratxa i demostrar que amb aquests actes de vandalisme no ens faran tancar les portes. Hem de poder treballar tots junts, compartir coneixements i habilitats. Per tant doncs, fem una crida a tothom perquè al llarg d’aquest cap de setmana us passeu pel CSA La Torratxa i aportar el que cadascú tingui o sàpiga fer.
Informar també que, aquest dissabte 23 a les 14’30h hi haurà un dinar per totes aquelles persones que es vulguin passar pel CSA La Torratxa. Demanem, si us plau, que es confirmi l’assistència al correu de La Torratxa (centresocialvic@gmail.com).
En el següent link es podrà trobar el material que fa falta: centresocialvic.blogspot.com
CSA La Torratxa, 19 de Gener de 2010
MATERIAL:
Altaveus
Equips de música
Bombetes
Barres llargues de ferro d’uns 5 m
Ordinadors
Mòdem
Cables d’altaveu
Impressores
Candaus
Renta gots
Biquinera
Bolígrafs, folis, llapis, cartolines, enganxa,....
Vidres per les finestres.
Material de neteja
Eines vàries
Alarmes
HABILITATS
Electricista (instal·lació elèctrica)
Soldador (per soldar les barres de ferro a la finestra
Llauner (per arreglar el WC i instal·lar maquinària)

1 comentari:

  1. i tant.. com tots els locals de la comarca que han entrat a robar... ique son moltissims

    ResponElimina