dissabte, 6 de gener del 2018

[Vic] Carbó per a qui se'l mereix

Durant la passada nit de Reis, el jovent d'ARRAN Vic hem fet una acció simbòlica portant carbó a alguns dels que podríem considerar els Reis d'Occident, que pitjor s'han portat durant el 2017. És així com diverses seus d'Empreses de Treball Temporal, bancs, botigues de cadenes multinacionals de roba i dependències de la (in)justícia i dels cossos repressors de l'Estat espanyol s'han llevat amb un grapat de carbó i la següent nota:

Bona nit de Reis, Ses Majestats nostres: 

Com malauradament any rere any ens obligueu a repetir, el jovent independentista, socialista i feminista d'ARRAN Vic us volem ofrenar a totes vosaltres una petita quantitat de carbó, tal com dicta la tradició d'aquesta nit de Reis Mags a tots aquells qui no us heu portat bé. Tan irrisòria és aquesta entrega de carbó en comparació dels vostres greuges comesos, que l'entenem com un simple acte simbòlic. 

Vosaltres, dèspota gent de poder absolut, ja fot anys i panys que no teniu un comportament adequat i de correcció amb les classes populars catalanes, i el 2017 no n'ha estat l'excepció. 

Carbó per als bancs, molts dels quals rescatats amb diners públics, que amb milions d'euros de beneficis seguiu mantenint una mitjana de desenes de desnonaments al dia als Països Catalans. 

Carbó per a les Empreses de Treball Temporal (ETT), que us heu convertit en les gestores de la precarietat laboral a què ens aboqueu al jovent. 

Carbó per a les cadenes multinacionals de roba, que a més d'explotar laboralment aquí i arreu del món, perpetueu el patriarcat exercint la pressió estètica amb els vostres cànons de bellesa que ens imposeu. 

Carbó per a la (in)justícia espanyola i totes els seus cossos repressius, per negar els drets més fonamentals al nostre poble en l'exercici de l'autodeterminació.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada