dimarts, 3 de juny del 2014

Presentació i passi del documental "LLAVORS DE LLIBERTAT, Cala i la generació oblidada"


El proper dijous 5 de juny es presenta el documental "LLAVORS DE LLIBERTAT, Cala i la generació oblidada" a l'espai ETC de Vic, en el marc del Cineclub Vic. 


 Un recorregut per l´independentisme al voltant de la vida de Josep de Calassanç Serra i Puig (Cala). Des de l´agitada Barcelona dels setanta, passant per la fundació del PSAN, la propaganda clandestina, les últimes execucions del franquisme, la creació de Terra lliure... fins als nostres dies. 

 Estructurat a través d´entrevistes, el documental ens trasllada als orígens d´un moviment polític que lluitava contra el franquisme. Llavors de llibertat és un homenatge a Cala: als seus valors, a la seva coherència, al seu ferm compromís. Cala va esdevenir un element clau de diverses iniciatives, el substrat necessari pel moment que viu el nostre país. És també un homenatge a tota una generació que ha treballat de manera infatigable, insubornable, injustament invisible, per la construcció dels Països Catalans. Una reivindicació del seu llegat que explica moltes coses del nostre present.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada