divendres, 7 de gener del 2011

Com cada any els reis porten carbó als bancs i a l'Ajuntament

Un any més els reis d'Orient passen per la nostra ciutat i com sabem, els qui més bé es porten son els qui reben més regals, pel contrari, aquells qui s'han portat malament durant el 2010 reben carbó.

Així doncs des de Maulets ja tenim ben clar qui són aquells qui més es mereixen un bon tros de carbó:

Carbó a l’Ajuntament de Vic per la vostra política xenòfoba, impedint l’empadronament de nous ciutadans, infringint els drets de les persones, per intentar fer creure als vigatans i vigatanes que el problema ve dels altres, que per culpa dels de fora no tenim ni un duro.
Per fer de la nostra ciutat capital mundial del racisme, per negar-ho i per no voler baixar del burro... vosaltres, els de l'equip de govern de l'ajuntament només us mereixeu carbó.

Més carbó pels ajuntaments de Vic i Folgueroles que pretenien urbanitzar amb la construcció d’un macropolígon una superfície de més de 1 milió de metres quadrats de conreus i espais naturals.

Més carbó encara pel nostre ajuntament, per intentar tancar un centre social com la Torratxa on el jovent troba una alternativa a altres locals privats.

Carbó també pels bancs, per jugar amb els diners de les persones, per enriquir-se amb la pobresa de la gent, exprimint-los fins a l'últim cèntim fins deixar-los sense sostre.
Per voler guanyar masses diners i arruïnar a tot un país,
cobrint les vostres despeses amb diner públic i crear tota una cr
isi.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada